Montering af varmepumpe med 10 års garanti

Vi sikrer dig en autoriseret montering af varmepumpe

Hvis du kunne tænke dig at spare penge på dine varmeudgifter og samtidig gøre noget godt for miljøet, så kan du med fordel vælge at investere i en varmepumpe. Der findes mange forskellige varmepumper, og hos HZ Varme ApS er vi specialister i at sikre en korrekt montering, uanset hvilken løsning du vælger.

Vi tilbyder en autoriseret installation og montering af varmepumpe udført af en uddannet VVS-installatør. Det gælder både for privatpersoner, erhvervskunder og offentlige institutioner i for eksempel Jægerspris, Roskilde og Frederikssund, men også mange andre steder i landet.

Hvorfor bør jeg skifte til en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. Selvom varmepumper bruger el, er de langt mere miljøvenlige og billigere i drift end almindelig elvarme. En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme en bolig.

I princippet kan varmepumper anvendes i alle type bygninger. Det gælder, uanset om varmen skal leveres til radiatorer og gulvvarme, eller om bygningen er uden et fordelingsanlæg. I bygninger med fordelingsanlæg opvarmer varmepumpen desuden brugsvandet.

Vi kan tilbyde:

3 gode grunde til at vælge vores løsninger

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade os stå for din montering af varmepumpe. Vi tilbyder blandt andet:

  1. En autoriseret installation af varmepumpe
  2. ​10 års garanti på udvalgte varmepumper
  3. ​Verdens mest støjsvage varmepumper som nogle af de eneste i Danmark

Hvad koster en varmepumpe?

Hvor meget en varmepumpe koster afhænger i høj grad af, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker og behov samt ikke mindst dit budget. Som udgangspunkt er en luft til luft varmepumpe billig sammenlignet med en luft til vand varmepumpe. Til gengæld kan luft til luft-modellen ikke varme dit brugsvand op. Jordvarme er også et velegnet alternativ, og vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken løsning der vil være den rigtige for dig ud fra vores produktsortiment og priser.

Når vi har fundet frem til den rette løsning, udarbejder vi selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på den valgte montering af varmepumpe.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt. Kontakt os og få et tilbud.

​6020 1647

hzvarme@gmail.com

Vi overholder aftalen

Pålidelig virksomhed

Mange års erfaring

Kontakt vores VVS-firma og hør mere

Du er velkommen til at kontakte vores VVS-firma for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sørger for, at du får en veludført og autoriseret VVS-service, og vi giver tilmed 10 års garanti på arbejdet. Vi er specialister inden for varmepumper, men vi tilbyder også alle andre former for VVS-arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HZ Varme ApS

Toftegaardsvej 51

3630 Jægerspris

CVR: 43247646

Kontaktinformation

Telefon: 6020 1647

E-mail: hzvarme@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mail besvares i åbningstiden

Vagt

Mandag - fredag: 16.00 - 07.00

Lørdag og søndag: hele døgnet

Vagttillæg kan forekomme.

Læs Cookiedeklaration her