Jordvarme der betaler sig

Autoriseret installation af jordvarme tilbydes

Med jordvarme kan du udnytte varmen i jorden til din fordel. Ved at få installeret et jordvarmeanlæg på din grund kan du nemlig bruge jordens varme til at varme din bygning op, og det kan potentielt give dig store økonomiske besparelser, samtidig med at du kan mindske din egen CO2-udledning markant.

Hos HZ Varme ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for installation af jordvarme såvel som alle øvrige former for varmepumper. Vi sørger for, at du får en autoriseret installation, og vi kører både ud til private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner i blandt andet Jægerspris, Frederikssund og Roskilde. Herudover kører vi også gerne ud til jordvarmeinstallationer i resten af landet.

Vi giver 10 års garanti på alt vores arbejde

Når du vælger at lade os stå for at installere jordvarme til din bygning, så kan du altid regne med, at du får en solid og holdbar løsning. Det gælder både nu og i de næste mange år. Vi giver nemlig 10 års garanti på alt, herunder både selve varmepumpen og det arbejde, som vi skal udføre i forbindelse med installationen.

Herudover benytter vi os af verdens mest støjsvage varmepumper, og det er vi nogle af de eneste i hele Danmark, der gør. Du får med andre ord et helt unikt produkt, der støjer minimalt, når du vælger en af vores løsninger.

Hvad koster jordvarme?

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor meget det koster at anskaffe sig et jordvarmeanlæg og få det installeret, og hvor meget det koster at bruge jordvarme i det daglige. Vores priser på salg og installation af et jordvarmeanlæg afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter bolig anlægget skal opvarme. Derudover afhænger prisen også af de konkrete forhold, der er på lige netop din grund.

Typisk skal du forvente en gennemsnitlig pris fra 150.000 kr. og op til ca. 200.000 kr. for et jordvarmeanlæg inklusive installation. Til gengæld vil anlægget hurtigt kunne tjene sig selv hjem inden for en overskuelig årrække.

Vi tilbyder også installation af fjernevarme. Du kan læse mere her.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på installationen

Kontakt os gerne for at indhente et uforpligtende tilbud på den rette løsning for lige netop dig og din bygning.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt. Kontakt os og få et tilbud.

​6020 1647

hzvarme@gmail.com

Vi overholder aftalen

Pålidelig virksomhed

Mange års erfaring

Kontakt vores VVS-firma og hør mere

Du er velkommen til at kontakte vores VVS-firma for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sørger for, at du får en veludført og autoriseret VVS-service, og vi giver tilmed 10 års garanti på arbejdet. Vi er specialister inden for varmepumper, men vi tilbyder også alle andre former for VVS-arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HZ Varme ApS

Toftegaardsvej 51

3630 Jægerspris

CVR: 43247646

Kontaktinformation

Telefon: 6020 1647

E-mail: hzvarme@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mail besvares i åbningstiden

Vagt

Mandag - fredag: 16.00 - 07.00

Lørdag og søndag: hele døgnet

Vagttillæg kan forekomme.

Læs Cookiedeklaration her