Luft til luft varmepumpe monteres

Varm luften op i din bygning og spar på energien

Med en luft til luft varmepumpe kan du få en bæredygtig og økonomisk opvarmningskilde i dit hjem eller dine virksomhedslokaler til en ganske billig pris. Hos HZ Varme ApS er vi specialister inden for montering af varmepumper.

Vi monterer for eksempel luft til luft varmepumper for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Jægerspris samt i både Frederikssund, Roskilde og omegn. Herudover kører vi også gerne ud til opgaver i resten af landet.

Få monteret verdens mest støjsvage varmepumpe

Vores varmepumper adskiller sig fra mange andre forhandleres. Vi er nemlig nogle af de eneste i hele landet, der forhandler de varmepumper, som vi forhandler; nemlig verdens mest støjsvage af sin slags.

Med en luft til luft varmepumpe fra vores VVS-firma kan du med andre ord være helt sikker på, at din nye varmepumpe har en så minimal støjgene som overhovedet muligt.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Der er mange forskellige faktorer, der er med til at bestemme, hvor meget en luft til luft varmepumpe koster. Vores priser varierer blandt andet alt afhængigt af:

  • Hvor mange kvadratmeter varmepumpen skal kunne varme op
  • ​Hvor energieffektiv den skal være i forhold til prisen
  • ​Hvilke funktioner den eventuelt skal have.

Vi tilbyder også luft til vand varmepumper.​

Du kan som udgangspunkt forvente en pris på mellem 15.000 og 25.000 kr., og vi udarbejder gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget lige netop din kommende installation af varmepumpe vil komme til at koste dig. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog omkring dine ønsker og behov, så finder vi sammen frem til den rette model og den rigtige pris.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt. Kontakt os og få et tilbud.

​6020 1647

hzvarme@gmail.com

Vi overholder aftalen

Pålidelig virksomhed

Mange års erfaring

Kontakt vores VVS-firma og hør mere

Du er velkommen til at kontakte vores VVS-firma for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sørger for, at du får en veludført og autoriseret VVS-service, og vi giver tilmed 10 års garanti på arbejdet. Vi er specialister inden for varmepumper, men vi tilbyder også alle andre former for VVS-arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HZ Varme ApS

Toftegaardsvej 51

3630 Jægerspris

CVR: 43247646

Kontaktinformation

Telefon: 6020 1647

E-mail: hzvarme@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mail besvares i åbningstiden

Vagt

Mandag - fredag: 16.00 - 07.00

Lørdag og søndag: hele døgnet

Vagttillæg kan forekomme.

Læs Cookiedeklaration her