Luft til vand varmepumpe installeres

Få et bedre energiniveau i din bygning og skån miljøet

En luft til vand varmepumpe er et oplagt valg, når det er blevet tid til at skifte den gamle og dyre varmekilde i hjemmet eller i virksomheden ud med et grønt og bæredygtigt alternativ. Med en luft til vand varmepumpe kan du nemlig potentielt opnå store besparelser på din varmeregning, samtidig med at du skåner miljøet.

Hos HZ Varme ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for installation af varmepumper, herunder både luft til vand og luft til luft. Fra vores egen adresse i Jægerspris kører vi ofte ud til opgaver for både private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner i lokalområdet samt i både Roskilde, Frederikssund og omegn. Vi kører dog også gerne ud til opgaver for vores kunder i resten af landet.

Vi har verdens mest støjsvage varmepumper

En ulempe der kan være ved varmepumper er, at de godt kan have en tendens til at larme. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor meget støj den valgte varmepumpe udleder. Hos HZ Varme ApS forhandler vi verdens mest støjsvage varmepumper, og du kan derfor være helt tryg ved, at du får en luft til vand varmepumpe, der kommer til at larme minimalt. Vi er desuden nogle af de eneste i hele landet, der forhandler lige netop disse varmepumper, og samtidig giver vi 10 års garanti på alt vores arbejde.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Hvor meget det koster at købe og få monteret en luft til vand varmepumpe kan variere utroligt meget. Vi tilbyder naturligvis altid en autoriseret installation af varmepumpe, og vi forhandler kun støjsvage kvalitetsmodeller.

Vores priser afhænger dog blandt andet af:

  • Hvilken model der er bedst egnet til din bygning
  • ​Hvor mange kvadratmeter bygning varmepumpen skal varme op
  • ​Hvor effektiv varmepumpen skal være i forhold til prisen
  • ​Om vi skal afkoble et gammelt fyr i forbindelse med installationen.

Typisk kan du forvente en pris på en luft til vand varmepumpe, der ligger på ca. 100.000 – 150.000 kr.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud

Kontakt os gerne i dag og indhent et skræddersyet og uforpligtende tilbud på den montering af varmepumpe, der matcher dine ønsker og behov.

Vi giver 10 års garanti

Ud over at sikre dig verdens mest støjsvage luft til luft varmepumpe, så giver vi også 10 års garanti på alt. Det indebærer 10 års garanti på både varmepumpen og det arbejde, som vi udfører i forbindelse med installationen. Alt arbejdet bliver selvfølgelig udført af en autoriseret og uddannet VVS-installatør.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt. Kontakt os og få et tilbud.

​6020 1647

hzvarme@gmail.com

Vi overholder aftalen

Pålidelig virksomhed

Mange års erfaring

Kontakt vores VVS-firma og hør mere

Du er velkommen til at kontakte vores VVS-firma for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sørger for, at du får en veludført og autoriseret VVS-service, og vi giver tilmed 10 års garanti på arbejdet. Vi er specialister inden for varmepumper, men vi tilbyder også alle andre former for VVS-arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HZ Varme ApS

Toftegaardsvej 51

3630 Jægerspris

CVR: 43247646

Kontaktinformation

Telefon: 6020 1647

E-mail: hzvarme@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mail besvares i åbningstiden

Vagt

Mandag - fredag: 16.00 - 07.00

Lørdag og søndag: hele døgnet

Vagttillæg kan forekomme.

Læs Cookiedeklaration her