Fjernvarme der giver en miljøvenlig og billig opvarmning

Vi tilbyder en autoriseret fjernvarmeinstallation

Fjernvarme er, sammen med varmepumper, den mest miljøvenlige form for opvarmning, som du kan benytte dig af. Samtidig er det også en af de billigste måder at opvarme et hus på. Der er med andre ord rigtig gode grunde til at investere i et fjernvarmeanlæg, hvis du bor i et område, hvor du har mulighed for at få fjernvarme. Hos HZ Varme ApS er vi specialister inden for miljøvenlige varmekilder som for eksempel fjernvarme. Vi tilbyder en autoriseret fjernvarmeinstallation for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Jægerspris, Roskilde og Frederikssund, men også i resten af landet.

5 gode grunde til at vælge vores firma

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade vores firma varetage arbejdet for dig i forbindelse med din kommende installation af fjernvarme. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 gode grunde til at vælge os:

  1. Vi er uddannet VVS-installatør og udfører autoriseret arbejde
  2. ​Vi kan varetage enhver opgave inden for vores fag
  3. ​Vi står til rådighed hele døgnet rundt
  4. ​Vi sikrer dig en miljøvenlig opvarmning af din bygning

Hvad koster fjernvarme?

Fjernvarme er en forholdsvis billig varmekilde, men selve prisen for fjernvarmen kan variere alt afhængigt af, hvor i landet du befinder dig henne. Det forholder sig dog sådan, at de lokale fjernvarmeselskaber ikke må genere et decideret overskud på fjernvarme, og det betyder i praksis, at du kun betaler den reelle pris for, hvad fjernvarmen koster i forhold til dit forbrug.

Vores priser på selve installationen af dit fjernvarmeanlæg afhænger af, hvilket anlæg der passer til lige netop din bygning samt dine ønsker og behov. Det er nemlig vigtigt at vælge det rette anlæg, der sikrer, at varmen bliver udnyttet bedst muligt. Har du allerede fået ført varmerør ind til din bygning, så skal du kun betale for selve anlægget og installationen. Prisen herpå ligger typisk på op til ca. 30.000 kr.

Vi tilbyder også installation af jordvarme. Du kan læse mere her.

Kontakt os og få beregnet en pris på montering af et fjernvarmeanlæg

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på den rette fjernvarmeløsning for dig. Du skal bare kontakte os for en indledende snak.

​Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt. Kontakt os og få et tilbud.

​6020 1647

hzvarme@gmail.com

Vi overholder aftalen

Pålidelig virksomhed

Mange års erfaring

Kontakt vores VVS-firma og hør mere

Du er velkommen til at kontakte vores VVS-firma for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sørger for, at du får en veludført og autoriseret VVS-service, og vi giver tilmed 10 års garanti på arbejdet. Vi er specialister inden for varmepumper, men vi tilbyder også alle andre former for VVS-arbejde.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HZ Varme ApS

Toftegaardsvej 51

3630 Jægerspris

CVR: 43247646

Kontaktinformation

Telefon: 6020 1647

E-mail: hzvarme@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mail besvares i åbningstiden

Vagt

Mandag - fredag: 16.00 - 07.00

Lørdag og søndag: hele døgnet

Vagttillæg kan forekomme.

Læs Cookiedeklaration her